Június 27-én, kedden éjfél és hajnali 4 óra között az SMS-ben történő e-matrica vásárlási szolgáltatásban néhány perces leállások várhatók A karbantartás idején az egyéb ismert értékesítési csatornákon, vagyis interneten keresztül, személyesen a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáin és viszonteladó partnereinél, illetve mobil applikációk segítségével a jelzett időintervallumban lehetőség lesz az úthasználati jogosultságok beszerzésére. Felhívjuk a figyelmet, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már minden esetben rendelkezni kell érvényes jogosultsággal. A fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleinket pedig emlékeztetjük, hogy gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel!

Kapcsolat

A NÚSZ Zrt.-t az alábbi csatornákon érheti el:

Kíváncsiak vagyunk véleményére, valamint szívesen fogadunk minden, e honlap működését jobbító észrevételét, javaslatát. Üzenet küldéséhez kattintson a fejlécen található "ÍRJON NEKÜNK" hivatkozásra.

Telefonos ügyfélszolgálatunk belföldről és külföldről: +36(36)587-500 -as számon érhető el.
Ügyintézőink magyar nyelven 0-24 órában fogadják hívását, míg angol nyelven mindennap és német nyelven munkanapokon 8-16 óráig.

Pótdíjjal kapcsolatos észrevételét, megkeresését postai úton küldje a 1380 Budapest, Pf.: 1170 postafiók címre vagy az ugyfel@nemzetiutdij.hu e-mail címre.

Személyes ügyintézésre a NÚSZ Zrt. alábbi ügyfélszolgálati irodáiban van lehetőség, melyek címeiről és nyitvatartásáról erre a linkre kattintva tájékozódhat.

Az ügyfélszolgálati iroda felkeresése előtt az ügyintézéshez szükséges dokumentumokkal és egyéb feltételekkel kapcsolatban érdeklődjön a +36(36)587-500 -as számon.